Διαμερίσματα και Στούντιο για ενοικίαση - Καβρός - Γεωργιούπολη

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει άνετα διαμερίσματα και στούντιο για ενοικίαση τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Βρίσκονται στη παραλία του Καβρού, κοντά στη Γεωργιούπολη, αλλά και δίπλα στη λίμνη του Κουρνά.

Διαμερίσματα και Στούντιο για ενοικίαση - Καβρός - Γεωργιούπολη

Με φανταστική θέα προς τα βουνά αλλά και τη θάλασσα.
Αρχική Το κατάστημα
Terra Cotta - Χειροποίητα Κρητικά Κεραμικά PDF Εκτύπωση E-mail
Είμαστε ένα από τα παλαιότερα εργαστήρια κεραμικής τέχνης στην δυτική Κρήτη. Περνάει ήδη από πατέρα σε υιό επτά γενιές. Στο εργαστήριο μας, το οποίο βρίσκεται στους προποδες των Λευκών Όρεων κοντά στην πόλη των Χανίων (περιοχή Τσικαλαριών), δουλεύουμε εννέα άτομα.

Ειδικευόμαστε σε κεραμικά είδη πρακτικά, χειροποίητα (όλα στον τροχό αγγειοπλαστικής), υψηλής ποιότητας για καθημερινή οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μεγάλη ποικιλία σε πιάτα, κούπες, βάζα, λάμπες, καντήλια, σαλατιέρες, γιουβετζακια, γάστρες, φρουτιέρες, μπολ, φλυτζάνες, τσαγιέρες, κηροπήγια, σετ κρασιού, ρακής, τραπεζιού, φλασκιά, πιθάρια, την σπάνια κούπα της δικαιοσύνης, και το μοναδικό κουρνιανό σετ αλατοπίπερου. Όλα αυτά σε πολλά μεγέθη και σε δώδεκα χρώματα.

Δίνουμε εγγυηση για την γνήσια χειροποίητη δουλειά, για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων (αφορά όλα μας τα είδη). Επίσης δίνεται γραπτή εγγυηση για μη τοξικά χρώματα (για όλα μας τα σμάλτα) και για τις γάστρες και τα γιουβετζάκια μας εγγυηση για χρήση στον φούρνο (ηλεκτρικό, γκαζιού ή το ξυλοφουρνο).

Τα κεραμικά μας θα τα βρείτε σε τρία δικά μας (ιδιόκτητα) καταστήματα στην Κρήτη και εξάγουμε σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμάνια, Βέλγιο, Κύπρο και Σουηδία). Το κεντρικό μας κατάστημα που βρίσκεται στον Κουρνα Αποκορώνου ( κοντά στην μαγευτική Λίμνη Κουρνα), ονομάζεται “ TERRA – COTTA “ ( Ψημένη γη) και είναι ανοικτό όλο τον χρόνο και τις Κυριακές (από τις 9: 30 το πρωί έως τις 9: 00 το βράδυ).

Είμαστε επίσης παραγωγοί αγνού βιολογικού ελαιόλαδου (πρώτης ψυχρής απόσταξης). Έχουμε οχτακόσια περίπου ελαιόδεντρα και μέση ετήσια παραγωγή πέντε χιλιάδες λίτρα. Στο κεντρικό μας κατάστημα στον Κουρνά μπορείτε φυσικά, να το δοκιμάσετε. Διατίθεται σε άθραυστο ειδικό πλαστικό μπουκάλι σε τέσσερα μεγέθη: 0,5 lt, 0,8 lt, 1.5 lt and 2 lt. και με τιμή: 5,30 Ευρώ το λίτρο. Επίσης στο κατάστημα μας υπάρχει ντόπιο θυμαρίσιο μέλι, κρασί, τσικουδιά (ρακί) και διάφορα άλλα τοπικά, γνήσια προϊόντα.

 

Φωτογραφίες από το κατάστημα στο χωριό Κουρνάς

Φωτογραφίες από τα κεραμικά προϊόντα μας

Συστάσεις

Το εργαστήριο κεραμικών Terra Cotta το συστήνουν οι πιο διάσημοι τουριστικοί οδηγοί του κόσμου.


Recommendations